Vår historie

Ønsket om å jobbe bare litt anneledes ble for stor for oss. Vi ønsket ikke lengere å jobbe med brannslukking av feil i IT-løsninger som var solgt til kunden for dyrt og uten å løse de utfordringene som kunden faktisk hadde.

Vi ønsket å jobbe med IT-løsninger som gir en verdi, og vi ønsket å jobbe kontinuelig med forbedringer hos kunden, uten at man satt med konsulenttimer som vokser seg ut av alle proposjoner.

Løsningen mente vi var enkel. Betal en fast sum i måneden for alle tjenester du trenger, så løser vi utfordringer samtidig som der er rom for innovasjon.

Vi vet også at det ikke er like lett å få hjelp fra dresskledde konsulenter fra Barcode når man er ett fiskemottak i Berlevåg, eller en reiselivsaktør øverst i Øvre-Alta.

Derfor har vi laget en løsning som passer for alle, i hele Norge, men kanskje best for de med bein i nesa.

En it-leverandør som er avhengig av at du lykkes

Ved å levere drift, brukerstøtte, feilsøking og andre løsninger som en komplett tjeneste, med en fast pris uansett hvem du er, er vi evhengig av at alle dine løsninger virker til en hver tid. I motsetning til andre IT-konsulenthus tjener vi ingenting på at dine systemer ikke virker.

Tomorrowtoo sin visjon er å gjøre små og mellomstore bedrifter til teknologiske vinnere, dette oppnår man ikke ved å bruke tusenvis av kroner og hundrevis av timer på å brannslukke it-løsninger.

Ved å samle de gode løsningene og de beste leverandørene kan vi levere løsninger som ikke ikke koster skjorta, til en fast pris, og ennå ha tid til å innovere din bedrift.